Juhlatunnelman sytyttäjä

Poltteen esityksissä tuli taipuu koreografioiden ja musiikin johdattamana moneen muotoon. Tuloksena on taidokas show, joka vaatii esiintyjiltä vuosien kokemuksen ja teknisen taituruuden lisäksi tunnetta ja kenties ripauksen sisäistä pyromaania. Tulitaiteilijoiden käsissä nähdään muun muassa tulisia keppejä, ketjuja ja viuhkoja, unohtamatta tietenkään komeita tulenpuhalluksia ja tulennielentää.

Poltteen repertuaariin kuuluu useita valmiita showkokonaisuuksia, jotka sopivat erilaisiin tilaisuuksiin. Oli kyseessä sitten illan odotettu huipennus, juhlaan saapuvien vieraiden vastaanotto tai vaikkapa yllätysohjelma hääparille tai kutsuvieraille, Poltteelta löytyy teille sopiva tulishow! Mahdollisuudet ulottuvat soolonumeroista aina 6 tulitaiteilijan huikeaan showhun.

Tyypillinen tulishow on kestoltaan 8 - 15 minuuttia ja koostuu 3-5 koreografiasta, jotka on nivottu tunnelmaltaan yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Esiintyjiä voi olla esityksestä ja tilan koosta riippuen 1-6 henkeä.

Kertokaa tilaisuudesta, käytettävissä olevasta tilasta ja toiveistanne, niin ehdotamme teille sopivaa esitystä! Vasemmalla olevasta valikosta löydätte lisätietoa eri vaihtoehdoista.

Erillisestä tilauksesta toteutamme myös juuri teidän juhlaanne räätälöidyn tulishown.

Ota yhteyttä